Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Sostar αντιγηραντική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ




Η εταιρεία sostar είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τα προιόντα της διαθέτουν πιστοποιητικό καλής λειτουργίας από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων.Τα καινοτόμα προιόντα της είναι εμπλουτισμένα με γαιδουρινό γάλα το οποίο είναι υψηλό σε πρωτείνες,φωσφολιπίδια και κηραμίδια.Είναι κατά της γήρανσης,της θεραπείας των ρυτίδων και της αναγέννησης του δέρματος.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την αντιγηραντική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ από τη σειρά focus.Ερχεται στα 50 ml σε ένα πλαστικό κοντεινερ,δεν περιέχει parabens και είναι ιδανική για πρόσωπο,λαιμό και ντεκολτέ καθώς περιέχει υαλουρονικό οξύ,αλόη και λανολίνη.

Υπόσχεται: Αναπλάθει την κουρασμένη επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη.Γεμίζει και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και απαλή.Επίσης απορροφάται πολύ καλά από ώριμες επιδερμίδες.

Χαρακτηριστικά και παρατηρήσεις: Εχει διακριτική και ευχάριστη μυρωδιά,παχύρευστη υφή (θυμίζει βαζελίνη) και αφήνει λιπαρότητα στο δερμά.Απορροφάται αρκετά αργά αλλά προσφέρει αρκετή ενυδάτωση.Ιδανικό καλύτερα για πολύ ξηρές επιδερμίδες.Η διάρκεια ζωής της είναι 12 μήνες.

Συστατικά: acqua,paraffinum,glycerin,cetearyl,alcohol,glyxeryl stearate,stearic acid,dimethicone, octyldodecanol,lanolin,ethylhexyl pallmitate,phenoxyethanol,triethanolamine,parfum,benzoic acid, dehydroacetic acid,disodium edta,aloe barbadensis leaf juice,carbomer,sodium hyaluronate

Μετά από 3 μήνες χρήσης: Στο δικό μου ξηρό δέρμα απορροφάται πολύ αργά και αφήνει λιπαρότητα.Γι αυτό τον λόγο τη χρησιμοποιώ μόνο βράδυ και η ενυδάτωση που βλέπω να αφήνει την επόμενη μέρα είναι απλά καλή.Δεν συστήνεται η χρήση μακιγιάζ μετά από εφαρμογή της και χρειάζεται λίγη ποσότητα και καλό άπλωμα.

Τιμή λιανικής:4,5 ευρώ

Links online φαρμακείων(με έκπτωση): http://www.pharmcare.gr/antras/sostar-antigirantiki-krema-prosopou-me-yalouroniko-oksy-50ml-detail.html
http://www.pharmacy128.gr/index.php?route=product/product&product_id=8590
https://www.pharm16.gr/el/products/sostar-antigirantiki-krema-prosopoy-me-yaloyroniko-oksy-50ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου